|
Windows 98 SE: ICS Host Kurulumu |
|
|
|
|
Salı, 05 Eylül 2006 17:12 |
ICS'yi kurmaya başlamadan önce size tavsiyem networkü düzgün bir şekilde kurup test etmenizdir. | | Internet Connection Sharing TCP/IP protokolünü gerektirir. File-and-Printer Sharing de yüklü, diskimide paylaştırdım, böylece diğer makinlardan bağlanarak ağ düzgün çalışıyor mu diye kontrol ettim. Ek olarak, bu makinada dial-up (çevirmeli) ağ da yüklü ve ben modem ile problemsiz bir şekilde nete bağlanabiliyorum. | | | Control-Panel -> "Add/Remove Programs" | | | "Windows Setup", "Internet Tools", çift tıklayın veya "Details" se basın. Ve "Internet Connection Sharing" yanına onay işaretini koyun. | | | Windows 98 Second Edition (CD-ROM) dan dosyalar kopyalanacak.... | | | Sistemi kurmak için sihirbaz başlayacak. | | | Terminalleri de ayarlayabilmeniz için bu sihirbaz bir "Client Configuration Disk" oluşturacak. | | | Bu disketi oluştumanızı öneriyorum, çünkü terminaller üzerinde TCP/IP'nin ayarlanması ile ilgili bazı önemli bilgiler içeriyor. | | | | | | Bitti! | | | Tabii ki windows'ta normal olarak networkle ilgili yapılan her değişiklikten sonra yeniden başlatmamız gerkiyor... |
|
|
Son Güncelleme: Cumartesi, 12 Eylül 2009 02:26 |